Van manuele ingave uit Excel naar dynamische managementrapporten?

Uitdagingen

Optimalisatie van het bestaande assortiment van producten/diensten

ROBA betonwerken had een groot en uitgebreid Excel-rapport dat telkens manueel werd opgebouwd op basis van een export uit de ERP-applicatie. In de ERP-applicatie kunnen, afhankelijk van de noden van het bedrijf, eenvoudig statussen of velden toegevoegd worden. Een gevolg van deze wijzigingen is dat de opmaak van het rapport regelmatig herschikt diende te worden. Het exporteren van de data en het manueel opmaken van het Excel-rapport vroeg behoorlijk wat tijd.
Door de exponentiële groei van de organisatie had het management nood aan een dynamische en realtime rapportering die een goed overzicht gaf van de stand van zaken zowel op financieel vlak en later ook op operationeel opzicht. Deze rapportering vormt de basis voor het nemen van beslissingen in investeringsdossiers, efficiëntieverbeteringen, e.d.
Younify realiseerde voor Roba betonwerken een proof of concept waarin getoond werd hoe een dynamisch managementrapport op basis van de bestaande ERP-applicatie eruit kan zien.

Door het samenvoegen van data uit verschillende applicaties kan je snel en efficiënt gefundeerde operationele beslissingen nemen.

→ Optimalisatie van het bestaande assortiment van producten/diensten

Case specificaties

  • Uitdaging(en) → Optimalisatie van het bestaande assortiment van producten/diensten
  • Budget
    € 5000 - € 9999
  • Doorlooptijd
    1 tot 3 maanden
Door wie?

Younify BV

https://www.younify.be

Voor wie?

ROBA betonwerken

https://www.keldersroba.be/